Schilderwerk

Voor het schilderwerk binnen en buiten of het onderhoud kunt u bij ons terecht

Vakkundig en ervaren

Bij InEx B.V. zijn we gespecialiseerd in schilderwerk voor zowel binnen- als buitenruimtes. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of het onderhoud van bestaande gebouwen, wij zijn de juiste partner voor u.

Onze medewerkers zijn vakkundige en ervaren schilders die elke klus met precisie en professionaliteit uitvoeren. Geen enkel project is voor ons te groot of moeilijk. Dankzij onze jarenlange ervaring en constante bijscholing zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen.

Daarnaast staan wij voor duurzaamheid en milieubewustheid. Daarom maken wij gebruik van bio-based materialen voor onze schilderwerkzaamheden. Dit betekent dat onze producten geproduceerd zijn met duurzame grondstoffen, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. Hierdoor dragen wij bij aan een gezonde leefomgeving voor u en onze medewerkers.

Kortom, bij InEx B.V. bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig schilderwerk met duurzame materialen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bio-based

Uiteraard werken wij met Bio-Based materialen …