Heeft uw woning, schuur of bedrijfspand schade opgelopen door bijvoorbeeld een storm, brand of waterschade? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen een schaderapport en offerte opstellen voor de geleden schade en de benodigde reparaties uitvoeren.

Schadewerken

Glasschade?

Wij bieden professionele reparatie van glasschade voor uw woning, schuur of bedrijfspand. Of het nu gaat om een gebroken raam, een gesprongen ruit of schade aan een glazen deur, wij hebben de expertise en middelen om de schade snel en efficiënt te herstellen. Ons team van ervaren technici zorgt ervoor dat uw glas weer als nieuw is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verdere schade of lekkage. Neem contact met ons op voor een gratis inspectie en offerte.

Waterschade kan ernstige gevolgen hebben voor uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een overstroming of een daklekkage, snelle actie is nodig om verdere schade te voorkomen. Ons team van ervaren technici is gespecialiseerd in het opsporen en herstellen van waterschade. Wij kunnen de oorzaak van de lekkage identificeren, de schade aan de constructie en de inhoud van uw pand herstellen en ervoor zorgen dat uw pand weer droog en veilig is. Wij werken snel en efficiënt om de schade te beperken en uw leven weer op de rails te krijgen. Neem contact met ons op voor een gratis inspectie en offerte.

Waterschade

Brandschade

Brand kan grote gevolgen hebben voor uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om een kleine brand of een groot incident, snelle actie is nodig om verdere schade te voorkomen en het herstelproces te beginnen. Ons team van gecertificeerde technici is gespecialiseerd in het herstellen van brandschade. Wij kunnen de oorzaak van de brand identificeren, de schade aan de constructie en de inhoud van uw pand herstellen en ervoor zorgen dat uw pand weer veilig en bewoonbaar is. Wij werken samen met brandweer en verzekeraars om de schade te beperken en uw leven weer op de rails te krijgen. Neem contact met ons op voor een gratis inspectie en offerte.