Akoestiek in uw thuisbioscoop

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing om de akoestiek te verbeteren in uw filmkamer? Cottonplaster katoenstuc biedt dé oplossing, vooral in de kleur zwart voor het plafond en als achterwand voor uw tv- of beamerscherm met een subtiele twinkeling.

Vaak wordt er in een filmkamer gebruik gemaakt van tapijtvloerbedekking om de akoestiek te verbeteren en de galm of weerkaatsing in de ruimte zo veel mogelijk te verminderen, om zo een betere geluidsbeleving te creëren. Echter, wat betreft de wanden en plafonds is er een andere benadering nodig. Akoestische panelen worden vaak gebruikt, maar met Cottonplaster is dat niet langer nodig. Cottonplaster is een vloeibaar behang, ook bekend als een sierpleister op katoenbasis, vervaardigd van katoenplanten. Hiermee kunt u als het ware een geluiddempend ’tapijt’ creëren op uw plafond en wanden, om zo de galm op te vangen.

Katoenstuc is een trend in mancaves, kelders, movie en collecter rooms en thuisbioscopen.

Starry starry night

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sample pakket

Vraag gratis een sample pakket aan.